Ted Baker – Brandul neconventional

ted baker rame

Istoria brandului Ted Baker a inceput in anul 1988 cand antreprenorul britanic Ray Kelvin a deschis un magazin de camasi si costume barbatesti. Designul neobisnuit si reclama plina de umor au facut din magazinul respectiv unul de succes.

De la inceputuri Ted Baker s-a focusat pe calitate, atentie la detalii si un simt al umorului specific englezesc. Mixul de influente retro cu fler contemporan definesc cel mai bine colectiile lui de rame de ochelari. Descrise ca fiind avangardiste, dar comerciale, cu accent pe detalii si design de inalta calitate, ramele Ted Baker surprind prin unicitatea lor si combinatia de culori.

Usoare precum fulgul, ramele de plastic din colectia Ted Baker au la baza ca materie prima, acetat de celuloza cu densitate ridicata, cu 30% mai usor decat acetatul de celuloza obisnuit. Astfel ramele de plastic, marca Ted Baker reusesc sa fie elegante, rafinate si confortabil de purtat.

Ramele Ted Baker se evidentiaza printr-o abordare nonconformista a modei si incurajeaza purtatorii sa isi accentueze stilul unic prin alegerea ramei cu personalitate din colectiile marca Ted Baker.

Te asteptam in cabinetele OptiKlar pentru a proba ramele din colectia Ted Baker. Pot fi ale tale cu o Reducere de 20% prin programul Rabla.