Cum sa alegi culoarea ramei de ochelari?

Culoarea ramei alese poate face o diferenta notabila asupra stilului tau.

Cand alegem o pereche de ochelari, rama trebuie fie sa contrasteze cu trasaturile faciale, fie sa le completeze, depinde de efectul pe care iti doresti sa il obtii.

Ramele in culori neutre, negre, maro sau tortoise sunt versatile, pe cand ramele colorate sunt ideale daca iti doresti sa iesi in evidenta.

Cum iti alegi culoarea ramei in functie de culoarea ochilor?

Cand iti alegi rama in functie de culoarea ochilor tai, intreaba-te ce tip de look vrei sa obtii: versatil si discret sau un look conturat?

Pentru un look versatil si discret, alege rame in culori complementare cu ochii tai: nuante de maro, negru sau tortoise.

Vrei un look jucaus, opulent? Alege culori tari si contrastante dar in acelasi timp complementare cu ochii tai.

Ochii Gri

Ochii gri | Daca faci parte din acel procent redus de oameni cu ochii de culoarea gri, alege rame deschise la culoare. Deoarece nuanta de gri este deja un ton neutru, orice culoare deschisa merge de minune cu ochii tai.

Ochii Caprui

Ochii caprui | Orice culoare merge de minune cu ochii caprui, de la negrul clasic la tonuri mai deschise. Daca vrei sa iesi in evidenta, alege o culoare care contrasteaza cu ochii caprui, cum ar fi un verde crud sau un albastru marin.

Ochii Albastri

Ochii albastri | Pentru un look indraznet, portocaliul (culoarea complementara cu albastru) iti va scoate cu siguranta ochii in evidenta. Pentru o alegere subtila si discreta nuantele de maro sau tortoise merg foarte bine cu ochii albastri.

Ochii Verzi

Ochii verzi | Rosu este o culoarea potrivita pentru ochii verzi si o alegere indrazneata pentru un look nonconformist. Pentru acelasi efect ramele aurii sau mov sunt o optiune de luat in calcul.

Tonurile pamantii sunt recomandate pentru a nu iesi in evidenta.

Esti pregatit sa probezi ramele care ti se potrivesc? La OptiKlar gasesti o gama variata de rame de vedere in diferite tonuri de culoare si forme.

Pot fi ale tale cu o Reducere de 20%

Vrei sa aflii promotiile noastre?

Intra AICI