Consultatii oftalmologice

Home Consultatii oftalmologice

Determinarea dioptriilor

Fiecare cabinet de optica medicala OptiKlar este dotat cu Autokeratorefractometru. Aparatul de ultima generatie ofera masuratori de precizie privind acuitatea vizuala si diagnosticul viciilor de refractie. Dilatarea pupilei nu este necesara (se aplica exceptii in unele cazuri), aparatul putand masura atat raza de curbura a corneei cat si distanta interpupilara.

Examenul Fundului de ochi

Din gama de consultatii oftalmologice efectuate in cabinetul de oftalmologie OptiKlar, analiza fundului de ochi se realizeaza cu ajutorul Biomicroscopului, fiind esentiala pentru depistarea retinopatiei hipertensive, diabetice, degenerescentei maculare, papilita, nervita optica precum si pentru monitorizarea glaucomului.

Biomicroscopie oculara

Biomicroscopia este o investigatie complexa ce permite analiza microscopica a partii anterioare a globului ocular (cornee, iris, cristalin). Cu ajutorul biomicroscopului disponibil in cabinetul de optica medicala se pot identifica leziuni la nivelul pleoapelor, conjunctivei, sclerei, corneei, irisului si cristalinului (cataracta).

Tensiune Intraoculara

Masurarea tensiunii intraoculare este o investigatie necesara pacientilor cu antecedente familiale de glaucom. Acest tip de investigatie se efectueaza cu ajutorul Biomicroscopului dotat cu Aplanotonometru ce vine in contact cu suprafata oculara, sub anestezie topica (picaturi).

Autorefractometru portabil

Optica Medicala Iasi OptiKlar cauta constant solutii pentru a veni in intampinarea nevoilor pacientilor. In acest sens pentru a facilita consultatia pentru copii, persoane nedeplasabile. OptiKlar foloseste autorefractometru portabil ce permite masurarea dioptriilor de la distanta mica. Aparatul ofera rezultate de o precizie ireprosabila si permite examinarea computerizata facila pentru sugari, copii si adulti.

Programează-te acum pentru un consult GRATUIT*

Primești garantat 10% reducere la comanda de ochelari

*Consultația pentru stabilirea dioptriilor este gratuită.

Îți mulțumim!

Vei fi contactat în scurt timp pentru validarea programării ONLINE!

Trimite și prietenilor tăi!

Îți mulțumim!

Vei fi contactat în scurt timp pentru validarea programării ONLINE!

Trimite și prietenilor tăi!