Calitate. Inovație. Perspectivă

De 11 ani, lider în domeniul opticii medicale în Iași, OptiKlar livrează zi de zi produse și servicii la cel mai bun raport calitate preț. OptiKlar Iași este despre calitate, inovație și noi perspective.

În cei 11 ani am efectuat peste 145000 de consultații, am avut peste 160000 clienți mulțumiți, am oferit mii de premii pentru clienții noștri fideli și am asigurat mentenanță și service gratuit  tuturor clienților care ne-au trecut pragul.

OptiKlar nu face niciun compromis în ceea ce privește calitatea produselor utilizate pentru corecția viciilor de refracție. Ne întâmpinăm clienții cu o gama variată de produse de optică medicală, începând de la rame de ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact cu dioptrii sau colorate, lentile monofocale  cu protecție digitală, lentile heliomate, cât și lentile bifocale, progresive sau degresive, de la producători de renume mondial- Zeiss, Rodenstock, Interoptik, Hoya, Essilor, care dictează standardele calității pentru lentile de corecție de peste 100 de ani.

Montajul in cabinete de optica medicala se realizeaza cu ajutorul aparaturii de montaj 3D complet computerizata, pentru un finisaj de exceptie si o slefuire perfecta conform parametrilor retetei de ochelari.

Ramele pentru ochelarii de vedere respectă standardele calității superioare. Fie că vorbim de rame de renume marca Ray Ban, Carolina Herrera, Blumarine, Furla, Escada, Nina Ricci, Vogue, Guess, Swarovski, Calvin Klein, Trusardi, Christian Lacroix, Timberland, Ted Baker  sau rame de la producători mai puțin cunoscuți,  calitatea rămâne criteriul după care selectăm fiecare ramă ce se regăsește în opticile noastre.

Aparatura medicală de ultimă generație utilizată în cabinetele medicale Optiklar  se ridică la cele mai înalte standarde de calitate tehnologică. Măsurătorile de precizie, realizate de specialiștii OptiKlar oferă rezultate și diagnostice complexe din sfera afecțiunilor de vedere și a patologiilor oculare.

Montajul în cabinete de optică medicală se realizează cu ajutorul aparaturii de montaj 3D complet computerizată, pentru un finisaj de excepție și o șlefuire perfectă conform parametrilor rețetei de ochelari.

Ne dorim să fim la curent cu cele mai noi descoperiri din domeniu, de aceea OptiKlar are o prezență constantă la târgurile naționale și internaționale de optică medicală și oftalmologie.

Centre OptiKlar Iasi

Produs adaugat la favorite