oferte – Optiklar

Reduceri de GRUP

Vino cu unul sau mai multi prieteni si beneficiati fiecare de 10% REDUCERE la comanda completa de ochlari! Regulamentul promotiei este disponibil in fiecare Cabinet OptiKlar! Nota: Promotia este disponibila DOAR in anumite perioade in Cabinetele OptiKlar!

1 + 1 GRATIS

1+1 GRATIS Oferta SOC pentru luna decembrie. La o comanda completa de ochelari primesti o a doua pereche GRATUIT!!! Poti folosi ochelarul GRATUIT pentru tine sau il poti face cadou unei alte persoane! ATENTIE: Perechea de ochelari primita GRATUIT este compusa din rama + lentile dintr-o anumita categorie! REGULAMENT Nota: Promotia este disponibila DOAR in anumite […]

-50% Lentile de SOARE cu DIOPTRII

Bucura-te de soare si protejeaza-ti ochii cu 50% REDUCERE la lentilele de soare cu dioptrii! Reducerea se aplica pentru lentile plastic de soare cu dioptrii. Regulamentul promotiei este disponibil in fiecare Cabinet OptiKlar! Nota: Promotia este disponibila DOAR in anumite perioade in Cabinetele OptiKlar!

10% reducere pentru prima ta comanda

Programeaza-te acum pentru o consultatie si primesti AUTOMAT 10% REDUCERE la PRIMA TA COMANDA! Reducerea se aplica pentru o pereche de ochelari cu lentile monofocale si dioptrii de stoc (+/- 6.00 SF | +/- 2.00 CYL). Nota: Promotia este disponibila permanent in Cabinetele OptiKlar!

30% REDUCERE Rame Copii

Uneori alegerea unei rame pentru cel mic este destul de dificila. Alteori firea lui energica te determina sa ii tot schimbi ochelarii des. Iti usuram alegerea cu un discount de 30% la Ramele pentru Copii! Nota: Promotia este disponibila doar in anumite perioade in Cabinetele OptiKlar!