Despre noi

Home Despre noi

Calitate. Inovatie. Perspectiva

De 9 ani, lider in domeniul opticii medicale in Iasi, OptiKlar livreaza zi de zi produse si servicii la cel mai bun raport calitate pret. OptiKlar Iasi este despre calitate, inovatie si noi perspective.

OptiKlar Iasi utilizeaza aparatura de ultima generatie pentru consultatii oftalmologice complete.

Aparatura medicala disponibila in cabinetele de optica medicala OptiKlar se ridica la cele mai inalte standarde de calitate tehnologica. Masuratorile de precizie, realizate de specialistii OptiKlar ofera rezultate si diagnostice complexe din sfera afectiunilor de vedere si a patologiilor oculare.

Montajul in cabinete de optica medicala se realizeaza cu ajutorul aparaturii de montaj 3D complet computerizata, pentru un finisaj de exceptie si o slefuire perfecta conform parametrilor retetei de ochelari.

OptiKlar nu face nici un compromis in ceea ce priveste calitatea produselor folosite pentru corectia viciilor de refractie. De aceea comercializeaza lentile de corectie in parteneriat cu cei mai titrati producatori de lentile de ochelari din lume. Zeiss, Rodenstock, Interoptik, Hoya, Essilor dicteaza standardele calitatii pentru lentile de corectie de peste 100 de ani, produsele lor oferind cele mai actuale si precise solutii pentru lentilele de ochelari.

Ramele de ochelari sunt printre cele mai populare produse ce se regasesc in cabinetele de optica medicala OptiKlar. Fie ca vorbim de rame de renumde marca Ray Ban, Carolina Herrera, Blumarine, Furla, Escada, Nina Ricci, Vogue, Guess, Swarovski, Calvin Klein, Trusardi, Christian Lacroix, Timberland, Ted Baker s.a sau rame de la producatori mai putin cunoscuti, calitatea ramane si aici criteriul dupa care selectam fiecare rama ce se regaseste in opticile noastre.

Ne dorim sa fim la curent cu cele mai noi descoperiri din domeniu de aceea OptiKlar este o prezenta constanta la targurile nationale si internationale de optica medicala si oftalmologie.

OptiKlar la Salonul National de Optica & Optometrie
OptiKlar la SILMO PARIS 2017
OptiKlar la MIDO 2018
OptiKlar la EXPOÓPTICA Madrid 2018

Galerie OptiKlar

Programează-te acum pentru un consult GRATUIT*

Primești garantat 10% reducere la comanda de ochelari

*Consultația pentru stabilirea dioptriilor este gratuită.

Îți mulțumim!

Vei fi contactat în scurt timp pentru validarea programării ONLINE!

Trimite și prietenilor tăi!

Îți mulțumim!

Vei fi contactat în scurt timp pentru validarea programării ONLINE!

Trimite și prietenilor tăi!