Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor este de o importanta deosebita pentru compania noastra si dorim sa fim deschisi si transparenti in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politica in care este definit modul de prelucrare si de protejare a datele dumneavoastra cu caracter personal.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.optiklariasi.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. www.optiklariasi.ro  poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Datele noastre de identificare sunt urmatoarele:

SC BASIC OPTIK SRL

Judetul Iasi, Iasi, Strada George Calinescu, nr. 4, constructia C1, parter, incaperea 4

CUI 34616634

J22/1015/2015

Prin "date personale" se denumesc informatiile unice individuale privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"), referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal, IP sau numar de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice.

Ce date personale colectam si de ce le colectam?

Colectam date cu caracter personal pentru a putea raspunde cu succes solicitarilor tale. Furnizezi unele din aceste date direct, de exemplu, atunci cand ne scrii un mesaj prin intermediul formularului de contact sau cand inregistrezi un cont personal in vederea initierii unei comenzi sau, indirect, date de identificare prin adresa ta IP. Noi nu folosim adresa ta IP pentru a te identifica, dar te informam ca aceasta este stocata in momentul in care accesezi site-ul nostru - in principal din motive de securitate. Ai dreptul de a solicita stergerea IP-ului.

In functie de interactiunile pe care le ai cu site-ul nostru, datele cu caracter personal pe care le colectam sunt urmatoarele:

Nume si prenume - pentru identificare;

Adresa de email - pentru comunicare;

Numar de telefon - pentru comunicare;

Adresa fizica - pentru livrarea produselor comandate;

Mesaj - Camp in care poti expune problema sau intrebarea ta.

Date transmise involuntar, atunci cand interactionezi cu websitul nostru:

Adresa IP - Atunci cand vizitezi situl nostru, adresa IP este inregistrata. Insa noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica sau pentru a fi folosita in alte scopuri.

Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare.

Cookie-uri - Folosim doar cookie-uri pentru statistici, cookie-uri ce pot fi dezactivate direct din browser-ul tau. Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim. Furnizorul de servicii cu care colaboram pentru a masura traficul site-ului este Google Analytics.

Care este temeiul legal pentru prelucrarea acestor date?

Datele pe care ni le oferi voluntar (nume, prenume, adresa, telefon, adresa de email) - temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. bsi c din Regulamentul (UE) 679/2016).

Folosim datele pentru a emite factura fiscala.

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului si selectarea optiunii DA/De acord iti dai in mod valabil consimtamantul asupra prelucrarii.

Care este scopul colectarii datelor si cum folosim informatiile tale personale?

Poti opta in legatura cu datele pe care le colectam. Atunci cand ti se solicita sa furnizezi date cu caracter personal, ai dreptul sa refuzi. Daca alegi sa nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, exista posibilitatea sa nu poti obtine informatiile sau produsele pe care le doresti (de exemplu prin transmiterea informatiilor poti plasa o comanda pe site).

Numele si prenumele

Cum iti folosim numele si prenumele?

In contactul cu tine, pentru detectarea si prevenirea fraudelor si pentru asistenta client.

De ce iti folosim numele si prenumele?

Este necesar ca tu sa ne furnizezi anumite date personale pentru a putea incepe comunicarea in vederea incheierii unui contract si pentru trimiterea produselor comandate. Pentru a preveni folosirea datelor tale de catre alti utilizatori, este necesar sa iti trimitem mailuri pentru a-ti confirma identitatea. Folosim datele pentru a oferi servicii de relatii cu clientii si servicii de asistenta (detalii) fie direct, fie prin telefon.

Informatii despre telefon, laptop sau tableta si despre cum folosesti site-ul

Informatiile pe care ni le dai cand navighezi pe siteul nostru sunt adresa IP si tipul dispozitivului. Totodata, salvam informatii despre modul in care folosesti site-ul si aplicatia.

Cum folosim informatiile despre telefonul, laptopul sau tableta ta si despre cum folosesti siteul?

Pentru  imbunatatirea experientei tale pe site, oferindu-ti versiunea cea mai bine adaptata dispozitivului tau, dar si pentru protejarea site-ului.

De ce folosim informatiile despre telefonul, laptopul sau tableta ta si despre cum folosesti siteul?

Pentru oferirea celei mai bune experiente de navigare pe site. 

Pentru a preveni si a detecta fraudele impotriva ta sau a siteului nostru. 

Pentru a putea asigura confidentialitatea datelor.

Nu esti obligat sa ne oferi niciuna din informatiile de mai sus, insa, daca nu faci asta, s-ar putea sa nu ai posibilitatea de a te bucura de deplina experienta de navigare pe site-ul nostru si de serviciile pe care ti le punem la dispozitie.

Perioada de retentie a datelor

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar numai pana la momentul in care hotarasti sa optezi in scris la optiklarshop@gmail.ro pentru stergerea acestor date. In cazul in care ti-am emis o factura sau ai comunicat cu noi prin formularele de contact pe care ti le oferim, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

Cu cine partajam datele cu caracter personal?

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau.

Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:

Furnizorii de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare, companii care se ocupa cu productia serviciilor cerute,  companiilor care se ocupa de mentenanta website-ului sau care trimit e-mail-uri in numele nostru.

Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii.

Ce drepturi ai ca persoana vizata?

Protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene ("carta") si articolul 16 alineatul (1) din Tratatul privind functionarea Uniunii Europene (TFUE) prevad dreptul oricarei persoane la protectia datelor cu caracter personal.

Drepturile persoanelor vizate privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: 

dreptul la informare si acces; 

dreptul de interventie asupra datelor; 

dreptul la rectificare; 

dreptul la stergerea datelor; 

dreptul la restrictionarea prelucrarii; 

dreptul la portabilitatea datelor; 

dreptul de opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; 

dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere (www.dataprotection.ro).

SC BASIC OPTIK SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor, colectarii creantelor legate de acestea precum si furnizarii de informatii legate de activitatea acesteia.

Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului reprezinta acceptul dumneavoastra de prelucrare a datelor personale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciilor.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC BASIC OPTIK SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate (clienti www.optiklariasi.ro).

Conform Legii nr. 677/2001 si al OUG 34/2014 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la kloptica. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate tertilor.

Datele personale furnizate catre www.optiklariasi.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site, respectiv comanda, executia si livrarea de bunuri si servicii, conform legilor in vigoare. SC BASIC OPTIK SRL nu furnizeaza adresa de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-urile si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice client are posibilitatea de a sterge din baza de date adresa de e-mail. SC BASIC OPTIK SRL nu  este responsabil pentru daune care apar sau pot apare ca urmare a neglijentei cumparatorului privind securitatea si confidentialitatea navigarii sale pe site-ul nostru.

In cadrul SC BASIC OPTIK SRL cu privire la Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE

Societatea SC BASIC OPTIK SRL (denumita in continuare „Compania” sau „Societatea”) se aliniaza Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare in prezentul plan “Regulamentul” sau „GDPR” ) care a devenit aplicabil din data de 25 mai 2018.

Prezenta Politica se aplica:

Sediului si punctelor de lucru apartinand SC BASIC OPTIK SRL

Tuturor departamentelor si intregului personal apartinand SC BASIC OPTIK SRL

Tuturor contractantilor, furnizorilor si altor persoane care lucreaza in numele SC BASIC OPTIK SRL

TERMENI REGULAMENT:

Operator –entitatea – in cazul de fata SC BASIC OPTIK SRL, sau orice alta persoana juridica, autoritate publica, agentie sau organizatie non-guvernamentala, care prelucreaza sau stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

Date cu caracter personal– orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata – direct sau indirect, prin referire la un element de identificare: nume/prenume, adresa, cod numeric personal, e-mail, telefon, venituri, date biometrice, imaginea, adresa de IP sau prin referire la datele medicale, genetice, datele privind originea etica sau rasiala, convingeri politice, religioase, filosofice, culturale sau apartenenta sindicala;

Persoana vizata –orice persoana fizica ale carei date cu caracter personal pot fi sau sunt prelucrate de operator.

INFORMATII GENERALE:

SC BASIC OPTIK SRL cu sediul in Municipiul Iasi, Strada George Calinescu, Nr. 4, Constructia C1, Parter, incaperea 6, Judet Iasi, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J22/1423/14.06.2016 avand cod fiscal 36200093, e-mail: optiklarshop@gmail.com este responsabila de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colectam direct de la persoanele fizice vizate sau din alte surse legale.

Compania noastra SC BASIC OPTIK SRL are calitatea de operator potrivit prevederilor noului Regulament. Pentru ca datele persoanelor fizice vizate sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile personale ale acestora.

Cand persoana fizica vizata intra intr-o relatie de orice natura cu noi, ne incredinteaza informatiile sale.

Scopul acestei politici generale de confidentialitate este sa explice persoanelor fizice vizate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele, in calitatea noastra de operator. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile personale apartin fiecarei persoane fizice, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a informa in prealabil persoanele vizate si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail.

Aceasta politica generala de confidentialitate nu acopera aplicatiile si site-urile altor terti la care persoanele pot ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. incurajam pe toata lumea sa examineze politica de confidentialitate de pe orice site si/sau aplicatie inainte de a furniza date personale.

Aceasta politica generala de confidentialitate acopera si procesul de recrutare si selectie a candidatilor la posturile ofertate de companie (de ex. compania obtine date cu caracter personal ca urmare a solicitarii completarii unui formular dintr-o aplicatie sau prin transmiterea unui CV prin e-mail). Compania aduce la cunostinta solicitantilor datele personale care le vor fi colectate, scopul in care sunt colectate si cum vor fi utilizate, in stransa legatura cu existenta Politicii de confidentialitate specifice recrutarii formulata de companie.

Potrivit legislatiei, persoana fizica beneficiara a serviciilor noastre sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu noi, este o „persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a permite ca aceasta sa isi exercite cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si persoana vizata.

ANGAJAMENTUL SC BASIC OPTIK SRL:

Protectia informatiilor personale ale persoanelor vizate este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul sa respectam noul Regulament (EU) 2016/679, legislatia nationala aplicabila in materie, dar si urmatoarele principii:

Legalitate, echitate si transparenta: prelucram datele cu caracter personal legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care utilizam, iar persoana vizata este informata corespunzator.

Controlul apartine persoanei fizice vizate: in limitele legii, oferim acesteia posibilitatea de a examina, modifica, sterge datele personale pe care le-a impartasit cu noi si de a-si exercita celelalte drepturi.

Integritatea datelor si limitarea scopului: utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii sau in noi scopuri compatibile cu cele initiale. in toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislatia. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.

Securitate: am implementat masuri rezonabile de securitate si criptare, astfel incat sa protejam cat mai bine informatiile. Cu toate acestea, este de retinut faptul ca niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu este complet sigura.

INTREBARI:

Daca exista intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor persoanelor vizate sau acestea doresc sa isi exercite drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem sau daca exista temeri cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, orice persoana vizata interesata ne poate scrie la adresa de e-mail: optiklarshop@gmail.com

Putem schimba aceasta politica generala de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei politici sunt valabile imediat dupa notificarea lor, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.

INFORMATIILE PERSOANELOR VIZATE:

Atunci cand persoanele vizate interactioneaza in orice fel cu noi este posibil sa ne furnizeze sau sa obtinem din alte surse informatii precum: nume/prenume, adresa, varsta, e-mail, telefon, sexul, profilul de socializare, interesele si preferintele, CNP, informatii bancare, fotografia, competente, studii.

SCOPUL COLECTARII ACESTOR DATE  DE CATRE SC BASIC OPTIK SRL:

Colectam informatiile persoanelor vizate in scopuri determinate si legitime care includ, dar nu se limiteaza la acestea, urmatoarele:

Pentru a putea comunica cu candidatii la pozitiile ofertate de companie si pentru a lua decizia potrivita in vederea angajarii acestora;

  In vederea incheierii si executarii unui contract de munca potrivit specializarii/calificarii candidatilor;

  In vederea incheierii sau executarii/modificarii unui contract dintre persoanele vizate si companie;

  Pentru a raspunde la intrebarile si solicitarile persoanelor vizate;

  In scop de marketing, insa doar in situatia in care avem consimtamantul prealabil al persoanei vizate;

  Pentru a oferi si imbunatati serviciile si produsele pe care le ofera compania;

  Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;

  Pentru a oferi reclama si continut personalizat;

  Pentru a apara compania impotriva atacurilor cibernetice;

  Pentru crearea si/sau mentenanta conturilor;

  Pentru a conforma compania legislatiei;

  Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta;

  Pentru a monitoriza accesul in societate conform legilor de protectie si securitate;

  Pentru a controla respectarea normelor de protectie a muncii;

  Pentru a efectua controlul calitatii la distanta, conform standardelor de calitate in vigoare.

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE:

Persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal: este de retinut ca persoana vizata isi poate retrage in orice moment consimtamantul prin urmarea instructiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail: optiklarshop@gmail.com .

Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract de prestari servicii sau vanzare-cumparare intre persoana vizata si companie:

Prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a organizatiei, cum ar fi Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor

Prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei fizice vizate sau ale altei persoane fizice;

Prelucrarea este necesara in scopul intereselor noastre legitime sau ale altei parti: 

- Conform standardului de calitate SR EN ISO/IEC 17025:2018 evaluarea controlului calitatii secundar se poate face prin monitorizare video a executantilor incercarii;

- Identificarea vizuala prin fotografie digitala a conturilor de utilizator pe calculatoare

- Promovarea activitatilor din cadrul companiei pe site-ul companiei sau pe pagini de socializare ale companiei in interes de serviciu.

STOCAREA DATELOR IN CADRUL SC BASIC OPTIK SRL:

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la incetarea contractului sau ultima interactiune a persoanei fizice vizate cu compania. Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal ale persoanelor vizate vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica. Este de retinut faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

PARTAJAREA INFORMATIILOR TALE CU TERTE PERSOANE:

SC BASIC OPTIK SRL nu va dezvalui datele obtinute de la persoane vizate pe parcursul etapelor de recrutare, catre alte companii terte fara sa fi obtinut in prealabil un consimtamant expres si separat in acest sens.

Compania confirma ca datele cu caracter personal obtinute in urma procesului de recrutare sunt stocate in mod securizat sau sunt distruse, sens in care informam persoanele vizate ca exista acorduri de prelucrare a datelor cu furnizorul/furnizorii de software prin care acestia au asigurat la randul lor compania ca sunt conformi cu GDPR.

SC BASIC OPTIK SRL poate dezvalui datele persoanelor fizice vizate, respectand legea aplicabila, partenerilor de afaceri sau altor terti, cum ar fi proprii imputerniciti. Depunem in permanenta eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acesti terti au implementate masuri adecvate de protectie si securitate. Cu acesti terti avem clauze contractuale astfel incat datele tale sa fie protejate. Vom informa persoanele vizate de fiecare data cu privire la identitatea acestor companii inainte de transmitere sau intr-un termen rezonabil si ne vom asigura ca orice transfer este legitim, avand la baza consimtamantul acestora sau alt temei juridic. De exemplu, am putea furniza datele cu caracter personal catre alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicatii, contabilitate, servicii juridice si alti terti cu care avem o relatie contractuala. Acesti terti sunt selectati cu o grija deosebita astfel incat aceste date sa fie prelucrate doar in scopurile pe care noi le indicam.

De asemenea, compania ar putea partaja datele persoanelor fizice vizate catre parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

Desi putin probabil, compania ar putea vinde in viitor afacerea sau o parte a afacerii, situatie care va include transferul acestor date. Ar putea transmise datele si altor parţi avand consimţamantul sau potrivit instrucţiunilor persoanei fizice vizate.

Informatiile cu caracter personal vor putea fi furnizate si catre parchet, politie, instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

In limite rezonabile, compania se va sigura ca datele persoanelor vizate nu parasesc Spatiul Economic European, insa, in masura in care va transfera date catre state din afara SEE, va urmari, in toate cazurile, ca transferurile sa fie legitime, avand la baza consimtamantul explicit al persoanei vizate sau alt temei legal.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN LUMINA NOULUI REGULAMENT:

  Dreptul de retragere a consimtamantului acolo unde prelucrarea se face in baza consimtamantului;

  Dreptul de a fi informata cu privire la prelucrarea datelor tale;

  Dreptul de acces asupra datelor;

  Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete;

  Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”);

  Dreptul la restrictionarea prelucrarii;

  Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre persoana vizata catre alt operator;

  Dreptul de a se opune prelucrarii datelor;

  Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;

  Dreptul de a se adresa justitiei;

  Dreptul de formula o plangere in fata Autoritatii de Supraveghere.

SC BASIC OPTIK SRL aduce la cunostinta oricarei persoane fizice vizate faptul ca:

  Isi poate retrage consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter sensibil sau/si pentru marketing direct in orice moment prin urmarea instructiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.

  Daca doreste sa isi exercite drepturile, o poate face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la adresa de e-mail: optiklarshop@gmail.com .

  Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista si exceptii, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incat sa se poate decide daca aceasta este intemeiata sau nu. in masura in care cererea este intemeiata, compania va facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o va respinge, insa va informa persoanele vizate asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor acestora de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a se adresa justitiei.

  Compania va incerca sa raspunda solicitarii acesteia in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica intr-un termen util.

  Daca, desi depune toate eforturile, compania nu reuseste sa identifice persoana vizata, iar aceasta nu ii furnizeaza informatii suplimentare pentru a reusi sa o identifice, compania nu va fi obligata sa dea curs solicitarii.

SOLICITARI SI EXERCITAREA DREPTURILOR:

In situatia in care veti dori sa va exercitati oricare dintre drepturile enumerate mai sus in prezenta informare, sa formulati observatii sau sa obtineti informatii sau clarificari suplimentare cu privire la prelucrarea datelor personale, daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor sau doriti sa va exercitati drepturile legale sau aveti orice alta ingrijorare cu privire la confidentialitatea asupra datelor dvs., va rugam sa contactati SC BASIC OPTIK SRL la adresa de e-mail optiklarshop@gmail.com pentru asigurarea faptului ca SC BASIC OPTIK SRL respecta toate cerintele GDPR. Raspunsul la toate cererile va va fi transmis intr-un interval de timp cat mai scurt posibil, care nu va depasi insa o luna de la primirea solicitarii, cu posibilitatea prelungirii duratei pana la maximum 2 luni daca vorbim despre o prelucrare complexa ori de un volum mare de astfel de cereri. Totodata este bine sa stiti ca la nivelul Romaniei functioneaza Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) si ca aveti dreptul sa depuneti o plangere atunci cand considerati ca v-au fost incalcate drepturile, accesand site-ul web www.dataprotection.ro .

Va multumim pentru ca folositi serviciile noastre!

Centre OptiKlar Iasi

Produs adaugat la favorite

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe site-ul nostru. Continuarea utilizarii acestui site web implica acceptul acestora. Pentru mai multe detalii si metode de blocare a cookie-urilor, te invitam sa studiezi Politica de cookies si Politica de confidentialitate.